27.04.2024 - Malatya Fırat Haber
REKLAM ALANI

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı ve Belediye Başkan adayları saha çalışmalarına sürdürüyor

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı ve Belediye Başkan adayları saha çalışmalarına sürdürüyor

İYİ PARTİ MALATYA BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI MALATYA BAROSU VE BALIKÇILAR PAZARI ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

2024 Yılı Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı ve Belediye Başkan adayları saha çalışmalarına sürdürüyor. Heyet ziyaretler kapsamında ilk olarak Malatya Barosunu ziyaret ederken, 6 Şubat Deprem Felaketinde en büyük zararı gören esnafların başında gelen balıkçılar ve kasaplar pazarı esnaflarının sorunlarını dinleyerek İYİ Belediyecilik kapsamındaki çözüm önerilerini anlattılar.

İYİ Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Şeyhmus Göçmez Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı, Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Emircan Eren ile İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı üyeleri Malatya Barosu’nu ziyaret ederek Baro Başkanı Avukat Onur Demez ile deprem sonrası yapılacak projeler ve hukuki süreçteki yetersizlikleri görüştü.

                İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Av. Emircan Eren deprem sürecinde Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez ve Baro Üyesi avukatların insan vatandaşlara hem hukuksal hem de temel yardım konularında üstü bir çabayla büyük desteklerde bulunduklarını söyledi.

                İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Dr. Yüksek Mühendis Ali Helvacı ise orta hasarlı binaların hasar tespiti ve dönüşümü konusunda teknik eleman yetersizliğinden bahsederek belediye öncülüğünde açılacak teknik eğitim merkezleri ile bu sorunun aşılabileceğini belirtti.

                Ziyarette son olarak söz alan Malatya Barosu Başkanı Av. Onur Demez ise İYİ Parti adaylarının hukuksal konulardaki çözümlerini son derece olumlu bulduklarına değinerek İYİ Parti’nin Adaylar konusunda en donanımlı seçimi yapmış olduğunu görmek bizleri de mutlu etti dedi.

Reklam

                İYİ Parti Malatya Belediye Başkan Adayları ve İYİ Parti Malatya İl Başkanlığı üyeleri Baro ziyaretinin ardından 6 Şubat Depremlerinde en fazla mağduriyeti yaşayanlardan balıkçı ve kasap pazarı esnafını da geçici işyerlerinde ziyaret ederek İYİ Belediyecilik politikaları kapsamında yeniden dönüşüm sürecindeki projelerini anlattı.

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ