Victoria’s Secret melekleri rüya gibi!
Hem rahat hem seksi, hepsi aynı koleksiyonda
Hem rahat hem seksi, hepsi aynı koleksiyonda.
Victoria’s Secret sonbaharı karşıladığımız bu günlerde karşı konulmaz bir koleksiyon sunuyor; Dream Angels. Bu rüya gibi koleksiyon sayesinde artık seksilik ve rahatlık bir arada.
Yeni dantel modelleri yepyeni daha seksi bir koleksiyonla karşımızda. Artık favoriniz XO Dantel olacak.
Demi, Push-Up, Straplez, Cropped Büstiyer, Teddy ve bu senenin en trend modellerinden High Neck Bralette gibi tüm vücut tiplerine uygun. Bu yeni koleksiyonda sütyenlerle uyumlu külotlar da şimdi daha yumuşak dantel seçenekleriyle mağazalarda! Yeni XO dantelli Dream Angels koleksiyonunda bedenler A’dan DDD’ye kadar mevcut. Her bedene uygun bir Dream Angels bulmak mümkün. Bu yeni koleksiyon 27 Eylül’de mağazalarda, kaçırmayın!
KAYNAK : http://leyditurk.com/
Bu haberler de ilginizi çekebilir
Yeni Malatya Çarşısında Yapı Tartışması Büyüyor
Malatya’da 5 Gün Boyunca Gök Gürültülü Sağanak Bekleniyor!
Battalgazi TOKİ Konutlarının Bağlantı Yolları Asfaltlandı
Malatya narkotik operasyonunda 44 bin 616 hap ele geçirildi
Kadiruşağı köprüleri için hedef 2027 baharı
Anahtar Parti Malatya Teşkilatından Çocuklara Etkinlik
MTSO Seçimleri Sonrası Mahmut Boyraz’dan Teşekkür ve Birlik Mesajı
Sadıkoğlu ile yeni dönem başladı
Mehmet Meşe MTSO Yönetim Kurulu Üyeliğine Seçildi
Malatya Fırat haber portalında yerel ve ulusal gündemi, kamuoyunu ilgilendiren gelişmeleri objektif ilkeler doğrultusunda yayına hazırlamaktadır.