Malatya’da Siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi, amacıyla hazırlanan görseller asıldı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Siber suçların gerçekleşmeden önlenmesi, maddi-manevi zararın en aza indirgenmesi, farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetleri yapılması amacıyla oluşturulan SİBERAY programı çerçevesinde; Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca hazırlanan görseller;
- İl genelinde merkezi bölgelere ve güzergâhlarda bulunan billboardlara asılmış, ayrıca hazırlanan afişler, kamu kurum- kuruluşlarına, bankalara, okul girişlerine ve İlçe Emniyet Müdürlüklerine dağıtımı yapılarak, halkımızın yoğun olarak bulunduğu yerlere asılması ve dağıtılması sağlanmıştır.
- EBA üzerinden İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli olarak bilinçlendirme faaliyetleri yürütülmesi ile ilgili çalışmalar için gerekli hazırlıklar devam etmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
ZİYARETÇİ YORUMLARI
BİR YORUM YAZ