29.03.2024 - Malatya Fırat Haber
REKLAM ALANI

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan  Sadıkoğlu’na Teşekkür

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan  Sadıkoğlu’na Teşekkür

MATEK – DER Başkanı Şerif Aykız’dan, Başkan  Sadıkoğlu’na Teşekkür

( MATEK – DER ) Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız , SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar’a verdikleri destekten dolayı Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Tüm Oda Üyelerine teşekkür etti.

 

Başkan Şerif Aykız , Yıldız ve Galip Altuntaş çiftinin SMA TIP 1 hastası çocukları minik Eyüp Çınar’a Bizler MATEK – DER  olarak ilk konuyu ilettiğimizden itibaren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu çok ciddi  destek verdi.

Oguzhan Başkanım girişimleriyle konu hakkında başta  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri bilgilendirilerek maddi ve manevi destek sağlandı. Özellikle SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar  evladımıza bir can bir nefes olması için  Oğuzhan Başkanım TOBB Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu , İç İşleri Bakanlığında konuya duyarlı bir bürokratımızın girişimleriyle Malatya Valiliğinden izin alındı.

Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız  Malatya TSO Başkanımız Sayın Sadıkoğlu’nu konuyla ilgili ziyaretimizde Malatya TSO olarak biz de üyelerimizle birlikte gereken desteği vermek için ailemizin yanındayız. Şerif Aykız Başkanım bizlerle temasa geçmesinden itibaren  hemen TOBB Başkanım Rıfat Hisarcıklıoğlu , İç İşleri Bakanlığında bir Bürokrat Büyüğümüz ve Malatya Valimize konuyu ileterek harekete geçtik ve kampanyayı başlattık. Ben tüm üyelerimize ve hayırseverlere bir kez daha seslenmek istiyorum. Herkesi gücü nispetinde katkı vermeye davet ediyorum. Az çok demeden yapacağımız katkılarla Eyüp Çınar evladımıza can olalım. Evladımızın tedavisi için gerekli miktarın kalan süreç içerisinde tamamlanacağına olan inancımız tam” demesi bizleri çok menmun etti.

Reklam

Başkan Şerif Aykız , SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar  evladım için Malatya ve Türkiye geneli bağış kampanyasının başlanmasını  sağladığıkları için  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Tüm Oda Üyelerine ,  TOBB Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  Yönetimi ve Üyelerine ,  İç İşleri Bakanlığında konuya duyarlı ve kampanya  izni için büyük emekleri olan  bir bürokratımıza ve Kurumuna ,  ( MATEK – DER ) Malatya Tekstil Konfeksiyon Derneği Yönetim Kuluna ve Her Bir Üyesine ve  minik Eyüp Çınar’ın yaşama tutunabilmesi  ve tedavi masraflarının karşılanması için  maddi  manevi ve dualarını esirgemeyen  tüm Malatya ve Ülkemin duyarlı insanlarına kısacası herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

Başkan Şerif Aykız , SMA TIP 1 hastası minik Eyüp Çınar
evladım için Malatya ve Türkiye geneli bağış kampanyasının
başlanmasını  sağladığıkları için  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı
Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ve Tüm Oda Üyelerine ,
TOBB Türkiye Odalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu  Yönetimi ve Üyelerine ,  İç İşleri Bakanlığında konuya duyarlı ve
kampanya  izni için büyük emekleri olan  bir bürokratımıza ve Kurumuna ,  ( MATEK – DER ) Malatya Tekstil Konfeksiyon
Derneği Yönetim Kuluna ve Her Bir Üyesine ve  minik Eyüp Çınar’ın yaşama tutunabilmesi  ve tedavi masraflarının karşılanması
için  maddi  manevi ve dualarını esirgemeyen  tüm Malatya ve Ülkemin duyarlı insanlarına
kısacası herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

 

 

 

 

 

 

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ