16.04.2024 - Malatya Fırat Haber
REKLAM ALANI

Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Nail Tuna, ilçe ziyaretlerine Darende ile devam etti.

Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Nail Tuna, ilçe ziyaretlerine Darende ile devam etti.

Nail Tuna Darende’yi Ziyaret Etti.

Ak Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Nail Tuna, ilçe ziyaretlerine Darende ile devam etti. Darende ilçesinde, Ak Parti İlçe Başkanlığı, İlçe Belediye Başkanlığı, Darende Esnaf ve Sanatkârlar Odası ve Darende Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası ziyaretlerini gerçekleştirdi.

24 Haziran Milletvekili Aday Adayı süreci devam ederken, Ak Parti’den Milletvekili Aday Adaylığını açıklayanından Nail Tuna, Akçadağ ziyaretinin ardından Darende’yi ziyaret etti. Malatya’da Milletvekili yarışında ben de varım diyen Tuna, Darende ziyaretinde ilk olarak Ak Parti Darende İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Darende İlçe Başkanı Süleyman Şimşek’ten destek talebinde bulunan Aday Adayı Tuna, daha sonra Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser’i ziyaret etti. Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser ile bir araya gelen Tuna, seçim süreci ile ilgili çalışmalara başladığını, adaylık sürecinde ilçelerimizi tek tek gezeceğini ifade etti. Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade ederek, Tuna’ya başarılar diledi.

Milletvekilliği yarışında ziyaretlerini sürdürmeye devam eden Nail Tuna, daha sonra Darende Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Kürşat Gök’ü ziyaret etti. Aday Adayı Tuna, “Esnafımızın sorunlarını biliyorum, onların her zaman yanındayım” dedi. Darende ziyaretinde son olarak, Darende Şöförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Kasım Gücük’ü ziyaret ederek, Darende ziyaretini tamamladı.

Reklam

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ