29.03.2024 - Malatya Fırat Haber
REKLAM ALANI

2023 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulunuldu.

2023 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulunuldu.

YENİ YILA GÖREVİ BAŞINDA GİREN PERSONELLER ZİYARET EDİLDİ

Malatya Valisi Hulusi Şahin ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde, Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte 2023 yılına görevi başında giren personellere moral ziyaretinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görevi başında olan personellerin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi. Ardından çarşı esnaflarını gezen Başkan Gürkan, vatandaşlarla birlikte yeni yıl hatıra fotoğrafları da çekti.

Uygulama noktaları ile Karakollar ziyaret edildi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin, Jandarma Kıdemli Albay Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ile birlikte, beraberindeki heyet 2022 yılının son gününde ilk olarak Beydağı Polis Karakolu’nda görevli polis memurları ziyaret edildi. Bu ziyaret sonrasında, İtfaiye Dairesi Başkanlığında görevli itfaiye personelleri, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarını ve son olarak Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER) çalışanlarını ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dilediler.

2023 yılının hayırlar getirmesi dileğinde de bulunan Başkan Gürkan, “Malatyalı hemşerilerimizin huzur ve güven içerisinde 2023 yılına girmelerini sağlamak amacıyla güvenlik güçlerimiz, 112 Acil Acil Çağrı Merkezimiz ile İtfaiye Teşkilatımız olası kaza ve olaylara müdahale etmek için görevi başında hazır bir şekilde beklemektedir. Görevi başında 2023 yılını karşılayacak olan emniyet mensuplarımıza ve personellerimize yeni yılın sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyor, yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Reklam

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ